Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖDFF:s jättetapp: "Aldrig varit med om liknande"

Östersunds DFF hade 3–0 och total kontroll mot Korsnäs. Då kom en sällan skådad genomklappning.

Annons

ÖDFF har upplevt en lite sämre höst, med tunn trupp och motivationsbrist efter att seriesegern visat sig vara bortom räckhåll.

Därför var det en riktig uppryckning, det som laget presterade under första timmen mot Korsnäs. 3–0-ledning och väldigt många bra bitar i spelet.

– Speciellt första 35 tror jag är bland det bästa vi har spelat i år. Bra presspel och vi hittar rättvända spelare hela tiden. En riktigt bra första halvlek, säger tränare Peter Andersson.

– Sedan är det något som händer.

Korsnäs reducerade till 1–3, och en total scenförändring trädde in.

– Vi tappar precis allt. Vinner inga närkamper och står på hälarna.

ÖDFF såg ändå ut att reda ut stormen, och hade ledning 3–2 när stopptiden närmade sig. Då utnyttjade Korsnäs ett par grova försvarstavlor och vände på steken.

3–4 på tavlan. Noll poäng till hemmalaget, alla tre till gästerna.

– Jag har aldrig varit med om något liknande. Någon gång som ledare, tränare eller spelare ska du få uppleva något sådant här, åt endera hållet ... men jag trodde aldrig att det skulle kunna bli i dag, säger Peter Andersson, smått chockad.

Allt pekar nu på att ÖDFF slutar trea i tabellen.