Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oavgjort för Härnösand hemma mot Sollefteå

Lagen delade på poängen när Härnösand och gästande Sollefteå möttes i division 3 mellersta Norrland i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 3–3 (2–2).

Sollefteås tränare Kristoffer Westerlund om matchen:

– Jag tycker att vi var klart bättre i första halvlek utan att skapa speciellt många målchanser. Tyvärr åker vi på en tung skada efter en ful stämpling på en liggande spelare, som på något sätt bara resulterade i ett gult kort. Sedan kontrollerar vi i slutet av halvleken bra, men tyvärr släpper vi in ett mål det sista som händer. Trots att vi leder matchen tre gånger får vi nog vara nöjda med en poäng när Härnösand skapar mycket sista 15 minuterna. Det märktes att vi hade spelat för bara tre dagar sedan och att HFF vilat i två veckor. Hade vi åtminstone haft en veckas vila så hade vi vunnit matchen utan problem.

Hemmalagets mål gjordes av Adrian Borostean 2 och Charles Ikenna Kean, medan bortalagets mål noterades på Eugeniu Samson 2 och Ion Pavlov.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Härnösand har bara ett poäng och Sollefteå har två poäng efter tre spelade matcher.

I nästa match, onsdag 1 maj, har Härnösand Östavall borta på Ånge IP 15.00, medan Sollefteå spelar hemma mot Älgarna 17.00.