Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt fotolabb till Iphone

Med nya applikationen Swankolab för Iphone kan fotografen köpa kemikalier och framkalla bilder utan att famla sig fram i ett mörkrum.

Med nya applikationen Swankolab för Iphone kan fotografen köpa kemikalier och framkalla bilder utan att famla sig fram i ett mörkrum. Avsändaren är samma företag som tidigare skapat succén Hipstamatic.

Få har missat Hipstamatic, Iphone applikationen som ger mobilbilderna retrokänsla. Där är det möjligt att lägga på filter, byta objektiv, använda blixt och välja vilken filmtyp du vill använda.

Med Hipstamaticskaparnas nya applikation Swankolab går det att komplettera bildbehandlingen med ett eget fotolabb. Genom att blanda ihop virtuella kemikalier blir bildresultatet olika från gång till gång. Och precis som med Hipstamatic finns det möjlighet att köpa till fler kemikalier.
 
Swankolab kostar motsvarande 15 kronor. Läs mer på www.swankolab.com
 


/Lia Forsslund, praktikant

Kamera & Bild