Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt försök med träff i Bräcke

Det finns ett drygt 50-tal entusiastbilar av lite karat i södra delen av Bräcke kommun, som sorterar under Bräcke motorklubb och som vårdas mer eller mindre ömt av sina ägare.

Annons

Många av dessa torde vara närvarande när den 50 medlemmar stora klubben nu på lördag lägger beslag på Bräckes stolta folkpark Torpet för en bil- och mc-träff.

Det var två år sedan som något liknande arrangerades.

Då löste 450 personer in sig och festen blev en framgång på flera sätt.

Det gjordes en ansats till fest även i fjol, men då hade byråkratin vid en besiktning uppdagat att Torpet endast fick ta emot 150 personer, något som omöjliggjorde tillställningen.

Nu verkar nämnda byråkrati ha tänkt ytterligare ett varv och tillåter större publik, så nu görs ett nytt försök.

Kvällen inleds med utställning och prisbedömning enligt people's choicemodellen, varefter det blir dans till ackompanjemang av Bräckebandet Best Of samt scenuppträdande av John Lindbergs trio.

På bilden till den här artikeln ser du närmast kameran Kjell-Åke Wikström, Bräcke.

För er som inte visste det kan det nämnas att han är samma person som fotomodellat på Mallorca för bland andra Old El Paso för deras tex mex-mat och där han agerade en mexikansk provsmakande betjänt.

Dessutom har han varit både film- och stillbildsmodell för en irländsk vecka på ett finlandsbåtsrederi.

– På det jobbet fick jag sitta hela dagen i baren och dricka öl!