Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nykvist hoppas på spel i höst

Spelartruppen börjar att tar form i Östersunds IK.
Tolv forwards finns just nu i rullorna.

Senast in i truppen är Anton Nykvist, som varit borta från hockeyn länge.

En cysta på lårbenet har tagit nästan två hela säsonger att återhämta sig från. I slutet av vårsäsongen kunde han äntligen göra några inhopp igen, och planen är att vara i full form till hösten.

– Det ska bli kul att få tillbaka Anton i fullt slag för vi ser honom som ett riktigt bra nyförvärv, säger sportchef Markus Åkerblom, som menar att det i första hand gäller en try out för Anton Nykvist.

Samtidigt börjar försäsongsschemat att sätta sig. Fem matcher är inbokade i augusti månad.

Först handlar det om ett möte med Peter Forsbergs stjärnlag Icebreakers, som spelar uppvisningsmatcher för välgörande andamål.

I fjol gästade Icebreakers Hoting och lockade då fullsatt hall. Nu är redan omkring 500 biljetter sålda till matchen i Östersund 7 augusti.

Veckan därpå väntar träningsturnering mot allsvenska lagen Timrå och Mora.

Sporten har tidigare berättat om att ÖIK ger a-laget utökad budget för kommande säsong och att man vill hitta ytterligare två-tre spetsspelare till truppen.