Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya rekord för Lodge och Lya

Hus- och hemmässan Lodge och Lya på Vemdalsskalet växer och slår nya rekord. Under årets mässa fanns 63 utställare på plats och över 5000 besökare kom för att se vad de hade att erbjuda.

Under två dagar har det varit full fart på Vemdalsskalet i samband med mässan Lodge och Lya.

– Vi är mer än nöjda och det blev nytt rekord även i år, säger mässgeneralen Kristina Kristoffersson.

Nytt för året var att det även fanns ett mässtorg utomhus där besökarna kunde handla lokala matprodukter eller titta på badtunnor för att nämna några exempel.

Inne i utställningshallen var det som vanligt trångt om saligheten vilket såväl besökare som utställare trivdes med. Allra gladast var Jens Olofsson med sitt företag Local Skier vunnit priset för bästa monter.

– Jag har ju ett heltidsjobb vid sidan av men målet är att kunna gå ner några procent och satsa mer på företaget, berättar Jens som tillverkar allt från ljusstakar och vinställ till stolar av gamla skidor och stavar.

Populära inslag under mässdagarna var även de föreläsningar som bjöds. Allra mest drog Martin Timell, känd programledare och snickare på tv.

– Martin Timell är en favorit i repris och han fyllde Hovdesalen till sista plats, säger Kristina Kristoffersson.