Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny skada för Marcus

Oturen förföljer Marcus Kristoffersson. Först fick han lämna Ryssland på grund av en knäskada. Samma skada kan nu stoppa hans framfart i Malmö.
– Jag tycker synd om honom, säger Malmötränaren Bobo Simensen.

Annons
När Brunflosonen Marcus Kristoffersson inte fick något förnyat kontraktet med elitserielaget Skellefteå AIK valde han att lämna Sverige.
Han ville prova lyckan på rysk mark och gjorde klart med HK Dimitrov i andraligan. Men en skada stoppade hans framfart där och 29-åringen fick istället åka hem till Sverige och köra rehab. Den ryska klubben bröt kontraktet.
Istället fick Krisoffersson ett provkontrakt med Malmö i allsvenskan november ut. Men hittills har han stoppats av samma knäskada sedan han fick en spelare på sig under ett träningspass.
– Han har haft otur med sitt knä som krånglar. Det har varit jobbigt för honom, han får ta dag för dag. Jag tycker verkligen synd om honom, säger Malmötränaren Bobo Simensen.
Kristoffersson har varit med i den två senaste matcherna mot Mariestad och Västerås. Men han har fått väldigt lite med speltid.
– Men det verkar som han kan spela fullt ut i matchen i morgon (läs ikväll), vi hoppas verkligen det, säger Simensen.
Om han skulle bli skadefri vill ni förlänga med honom då?
– Är han frisk och kan bidra till laget vill vi ha honom, så vi hoppas på det bästa.
Malmö har blandat och gett hittills på säsongen och efter åtta matcher ligger de på en femteplats.
– Vi är inte riktigt nöjda. Vi har gjort några riktigt dåliga matcher, som mot Björklöven och Sundsvall. Men det många inte vet är att vi har ett ungt lag, vi har tagit upp många juniorer i år. Så det kan bli lite upp och ner och vi måste ha tålamod, säger Simensen.
Malmö möter ikväll Huddinge på hemmaplan.

Mer läsning

Annons