Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny orkester och dansgrupp i Östersundsrevyn

/
  • Hela gänget samlat. Längst bak från vänster: Mats Hurtig, Christina Westerberg, Therese Blomstrand, Andrea Törnblom Forslund, Emelie Sjunnesson, Lars Gustafsson, Isabelle Pedersen, Mats Eklund och längst fram Patrik Zackrisson.Foto: Ulrika Andersson

Torget, Anna Anka, spikmattor och facebook. Där här ni årets snackisar. Självklart är det också en del av innehållet i Östersundsrevyn.

Annons

Under gårdagen släpptes biljetterna till föreställningen som har premiär den 5 januari 2010. Revygänget passade på att stanna till på Cityshop innan färden gick vidare till Börtnan, där de haft träningsläger de senaste tre åren.

– Det är så bra för det finns absolut ingenting annat att göra där. Skulle vi ha träningsläger någonstans i stan så är det alltid någon som måste ut och göra något på lunchen, säger Patrik Zackrisson.

En del förändringar väntar publiken. Orkestern är ny och består av trummisen Anders Erlandsson och gitarristen Fredrik Magnusson från Patriks Combo, samt Andreas Klar på klaviatur. Dansgruppen blir denna gång ingen isolerad ö, utan kommer att integreras på olika sätt i ensemblen.

Jonas Jonsson och Elin Sandelius ingår inte i årets uppsättning. Jonas satsar på musikkarriären och sitt Bedroom eyes, medan Elin är upptagen med en krogshow i Karlshamn. Ett nytt ansikte är dansaren Andrea Törnblom Forslund, som till vardags driver Dawes.

– Det känns positivt med nytt blod, säger Patrik.

Mer läsning

Annons