Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny nöjessatsning i Hammarstrand

/

Hotell Hammarstrand under nye ägaren Ulf Müller satsar på nöjeskvällar för en mogen publik. Först ut på scenen är rockabillygänget Red Hot max som spelar i kvälll.

Annons

– Vi ska göra Hotell Hammarstrand till Jämtlands svar på Södra Berget och Hotell Lappland, säger Johnny Wiktorsson som är ansvarig för nöjessatsningen.

Hotellpaket med mat, logi och underhållning för långväga gäster är alltså en del av konceptet. Men att locka närboende är också viktigt, menar Johnny Wiktorsson.

– Vi vill gärna att den lite mognare publiken ska hitta tillbaka och se hotellet som en naturlig samlingspunkt.

En nöjeskväll i månaden är det tänkt att det ska bli framöver. I kväll kommer alltså Red Hot Max, ett genuint rockabillyband där sångaren och gitarristen Per-Erik Jonsson är förgrundsfigur. Johnny Wiktorsson hoppas att så många som möjligt i publiken ska komma stylade i rockabillystil.

– Det blir en tävling med pris till bästa dam och herre och dessutom flera tröstpriser, lovar han.

På listan över vårens nöjeskvällar står också en dansbandskväll med Carina Jaarnek och hennes nya orkester och en schlagerkväll med Janne Lucas Persson.

– En blueskväll med gruppen Bluebirds försöker vi också ordna, men det kanske inte blir förrän till hösten. Under sommarmånaderna händer det mycket annat här omkring så då ligger vi lågt ett tag, avslutar Johnny Wiktorsson.

Mer läsning

Annons