Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny nattklubb hålls hemlig

En ny nattklubb är på väg att etableras i Östersund. Men ägarna är mycket förtegna om vad som ska ske i lokalerna på Storgatan 28.

Socialnämnden i Östersunds kommun beslutade i går att ge tillstånd för alkoholservering på Storgatan 28 där Restaurang och Bar New York har huserat den senaste tiden. Men Jimmy Söderlund och Niklas Andersson, två av de som står bakom satsningen, är mycket förtegna om vad nattklubben ska innehålla eller vilken publik man riktar sig till.

– Vi vill inte gå ut med några kommentarer i dagsläget, säger Niklas Andersson.

I ansökan om servering av alkohol framgår att det handlar om en verksamhet som ska vara öppen fram till klockan 02.00 på natten och att nattklubben ska drivas året runt. Serveringslokalen ska kunna ta emot 700 personer och matdelen cirka 200 personer.

De personer som har drivit Restaurang och Bar New York fick sitt serveringstillstånd indraget i augusti eftersom de brutit mot alkohollagen då en 16-årig pojke släppts in och druckit öl på krogen The greek barbeque och bar som tillståndsinnehavarna också drev.