Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu har festen börjat på Krogstråket

/
  • Det blir yran och krogstråket varje dag för engelsmännen Shane Parrow, Stewart Norwood och Brunflobon Henrik Turesson. ”Det är bra atmosfär”, säger Shane Parrow. Det är första gången han och Stewart Norwood besöker yran.
  • Nell Eriksson, fem år, var på stråket för att äta med mamma Matilde och pappa Lars. ”Vi får passa på att gå tidigare på kvällen, när det är lite lugnare”, säger Matilde Eriksson. Nell ska gå på Yran senare i veckan och se EMD.
  • Camilla Werner kommer från Stockholm och det är första gången hon är i Östersund under yranveckan. ”Det verkar jättetrevligt här”, säger hon. Camilla är i Jämtland för att bland annat hälsa på Rickard Andersson, från Trångsviken. ”Det är jättebra stämning på stråket”, säger han.
  • Många besökte Sommarlandet för att lyssna på Ständut Blakk i går kväll. De spelade bland annat en egen version av ”Oh boy vilket vackert väder”.
  • Patrick Frén Johansson och Emelie Hessel lyssnar på Ständut Blakk i ett av partytälten på Yran. ”Det är jättetroligt här”, säger Patrick Frén Johansson.
  • Marielle Thor från Stockholm och Madelen Olofsson från Sundsvall har åkt hem till Östersund bara för Storsjöyran. ”Det är kul när det händer något och så är det många som kommer hem”, säger Marielle Thor. Det kan bli flera dagar på stråket för tjejerna. ”Vi mjukstartar i dag”, säger Madelen Olofsson.

I går kväll öppnade restaurangerna nere i Badhusparken och årets upplaga av Krogstråket är i gång. Det är krogbesökare, musik och matos i en salig blandning.

Annons

Mer läsning

Annons