Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu går flyttlasset från Jämtland till Hälsingland – kärleken spirar mellan Hanna Sundin och "Bonde"-Stefan

"Bonde söker fru" är över för den här gången. Under årets säsong hittade ett par kärleken. Stefan Hildingsson och Hanna Sundin är upp över öronen förälskade i varandra.
– Jag vågar tro på att det här är mitt livs kärlek och att vi kommer att åldras tillsammans, sa Hanna Sundin i programmet.

Se kyssen mellan "Bonde"-Stefan och Hanna Sundin:

Under onsdagskvällen sändes det sista avsnittet av säsongens ”Bonde söker fru” och det slutade med ett riktigt kärlekspar. På gården hemma hos Stefan Hildingsson i Hassela spirade kärleken för fullt mellan honom och Hanna Sundin från Stugun i Jämtland. Avsnittet spelades in i början av september och när programledaren Linda Lindorff kom dit för att hälsa på paret syntes kärleken mellan dem tydligt.

– Det här är ett liv jag har drömt om. Det känns som att det var meningen att våra vägar skulle korsas. Det ska vara vi två. Jag vågar tro på att det här är mitt livs kärlek och att vi kommer att åldras tillsammans, sa Hanna Sundin i avsnittet.

►Läs mer: Hanna Sundin från Stugun hoppas hitta kärleken i "Bonde söker fru"

Det har gått ett tag sedan dess, men kärleken mellan dem är fortfarande stark.

– Jag är fortfarande kär, om inte mer än vad jag var då. Det blir bara bättre och bättre, säger Hanna Sundin.

I vår går flyttlasset från Jämtland ner till Hassela i Hälsingland.

– Jag ska överge vackra Jämtland och flytta till Hassela. Men det är inte så långt hem i alla fall. Jag har varit där mycket under hösten. Jag ska börja jobba på en frisörsalong i början av februari och i mars flyttar jag på riktigt, säger Hanna Sundin.

När visste du att du var kär i Stefan?

– Jag kände att jag var intresserad hela tiden, men jag vågade inte känna efter så mycket innan jag visste vad han kände. Man vill inte blotta sig själv och bli sårbar. Fast jag visste att han var en sådan kille som jag skulle kunna falla för. Det var nog inte förens i det avsnittet då vi hade den där festen på gården som jag fattade, säger Hanna Sundin.

►Läs mer: Bonde-Stefan föll pladask för Hanna från Stugun: "Nu kan vi visa vår kärlek"

Stefan Hildingsson har blivit en av säsongens mest populära bönder. Mitt i säsongen kom nyheten att han fått flera kärlekshälsningar och bilder, som var mer eller mindre anständiga, skickade till sig.

Hur har det varit för dig?

– Det har inte varit något speciellt med det. Fast jag har funderat på att det kanske skulle kunna komma något galet fruntimmer och hälsa på honom när jag är där, men det har inte hänt än, säger Hanna Sundin.

►Läs mer: Bonde söker fru-Stefan från Hassela rejält uppvaktad – med lättklädda bilder

För Älgbonden Daniel Johansson och Östersundstjejen Alexandra Sandström fick kärlekssagan inte ett lika lyckligt slut. De föll stenhårt för varandra och inledde en relation, men tillslut var de tvungna att inse att kärleken, tyvärr, inte kunde övervinna allt. Avståndet mellan dem blev ett för stort hinder.

– Det är samma läge nu och det var något vi var medvetna om hela tiden. Varken hon eller jag hade någon idé om hur det skulle gå att lösa. Vi konstaterade bara att vi skulle skita i det och njuta av sommaren tillsammans, säger Daniel Johansson.

►Läs mer: Alexandra Sandström från Östersund söker kärleken i Bonde söker fru

Även om de inte är något par i dag har de fortfarande mycket kontakt.

– Vi har telefonkontakt varje vecka och smsar och pratar. Något mer än så är det tyvärr inte. Det känns helt okej ändå. Det var jag som tyckte att det blev för slitsamt med avståndet. Nu satsar vi på en livslång vänskap istället, säger Alexandra Sandström.

Har du hittat någon ny kärlek efter "Bonde söker fru"?

– Nej, jag har inte träffat någon annan, men jag hoppas att den rätta ska dyka upp.

Ska det vara en bonde?

– Nej, det behöver det absolut inte vara. Det får gärna vara någon som bor i trakterna eller som är villig att flytta hit till Östersund, säger Alexandra Sandström hoppullt.

Som väntat blev det inte heller någon kärlek mellan hästbonden Pontus Hugosson och Lisa Johansson. Mellan köttbonden Marcus Andersson och Isabell Andrén fanns det däremot kärlekshopp i sista avsnittet

Det släcktes dock några veckor efter inspelningen.

– Vi blev bara vänner, det slutade med det. Det blommade inte upp någon riktig kärlek och det var ganska ömsesidigt, säger Marcus Andersson.