Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrman refererade till nattligt låtsastrav

Det fanns inget travlopp. Men den 30-årige norrmannen refererade i natt till ett eget lopp som ekade över hela bostadsområdet.

Det var vid 03.30-tiden på onsdagsmorgonen som boende i området kring Östersundstravet vaknade upp till ett entusiastiskt norskt travreferat.

Enligt polisen var det en 34-årig norrman som hade tagit sig in på travet, hittat till domartornet där han hittade en mikrofon som han testade. Han ska ha slagit på speakersystemet och sedan högljutt refererat till ett hittepå-lopp samt sjungit.

Polisen kom till platsen där de mycket riktigt kunde konstatera att dörren till tornet var öppet; mannen var dock försvunnen, men med hjälp av en polishund kunde mannen hittas bara en kort bit från platsen.

34-åringen är nu misstänkt för intrång/hemfridsbrott och fick ångerfullt sova ruset av sig hos i polisens tillnyktringscell "...och kommer därefter att få förklara sitt nattliga travintresse för polisen", skriver polisen i sin nattrapport.