Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrdans, jazz och foto i Lillhärdal

På midsommarafton börjar festivalen Mittkulturen i Lillhärdal. Det veckolånga programmet är proppfyllt av teater, utställningar, musik och dans.

Från och med midsommardagen visar fotografen Charlie Fjätström sina fotoutställningar "Hemma" och "Ten ways to kill yourself” på Härjedalens kulturcentrum.

På måndag 23 juni kommer Norrdans till samma ställe med nya föreställningen ”Sju gånger sju”. Sju internationella koreografer tolkar Aleksis Kivis epos "Sju bröder" och skapar på sju dagar varsin koreografi på sju minuter med inspirationen av var sin bror.

25 juni framför Ostingekompaniet barnteatern ”Bova och Bove” i Folkets hus. Dagen efter ger Teaterskolan en föreställning på skidstadion.

Kulturveckan arrangeras av Härjedalens kulturcentrum i samarbete med Kulturrådet, Härjedalens kommun, ABF, Länskulturen, Riksteatern, Svenska kyrkan och Idéer för livet.