Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norråkers PRO

Norråkers PRO avslutade vårsäsongen med en trivselträff på ”Inge naturplats” den 16 juni.

22 personer deltog i ett blåsigt men ganska varmt väder, särskilt när solen till slut tittade fram.

Ordförande Elsa Tharaldsson inledde med en del information bland annat om den kommande resan över Stekenjokk den 29 juli.

Därefter hyllades föreningens näst äldsta medlem Astrid Ivarsson med en blombukett och hurrarop med sång och dragspelsmusik av ”Tjärnmyrbergarn”. Astrid fyllde 95 år några dagar senare! Vår äldsta medlem är Tora Sunqvist 96 år! Pigga och härliga tjejer båda två!

Efter en skön promenad med gåbingo hade Siv Larsson dukat upp med mycket god mat. Många glada skratt lockades fram när den följande allsången varvades med historieberättande. Därefter hade Thyr kokat kaffe i ”storkaffepannan” över öppen eld och till kaffet bjöds naturligtvis på hembakade kakor. Alla såg ut att trivas i snålblåsten och den sköna gemenskapen.

Den årligen återkommande vårfesten på Skansborg hölls redan den 23 maj. Inbjudna föreningar var Hoting, Dorotea och Gäddede. Drygt 80 personer deltog i den trevliga festen med mat och kaffe med tårta och dans till den populära orkestern Leif-Tommys. Naturligtvis såldes också flera lotterier med många fina vinster skänkta av medlemmarna. Tårtorna var också skänkta av medlemmar.