Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nonchalanta sossar

Annons

Vi är två elever från Vallaskolans elevråd. Tillsammans med andra elever på skolan har vi kommit överens om att skolan behöver renoveras eftersom vissa delar av skolan varit med ända sedan skolan byggdes för över 30 år sedan. Det är bl.a. hemkunskapssalen, omklädningsrummen och NO-salarna.

Efter att ha pratat med vår rektor, Mats Bark, så tyckte han att vi skulle kontakta våra politiker. Vi började då med att ringa till både Björn Sandal (socialdemokrat och ordförande i barn och utbildningsnämnden) och AnnSofi Andersson (Socialdemokratiskt kommunalråd).

När vi inte fick några svar så mejlade vi dom istället. Nu har det gått ett antal veckor och vi har inte fått något svar. Detta tycker vi är skamligt eftersom dehar en plikt att åka ut till oss i skolorna om vi så önskar. Vi undrar nu om detta verkligen är så man ska behandla Östersunds framtid? Vi påverkas av dom miljöer vi arbetar i och om dom börjar försämras så kommer våra betyg också göra det. Vi känner oss nonchalerade och väldigt besvikna! Många ledsna hälsningar.

Vallaskolans elevråd 6-9

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel