Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är alla jämtar som du ser på tv i höst

Nu har dokusåpasäsongen dragit igång på riktigt och i år kommer vi att kunna följa flera jämtar i tv-rutan.

Annons

Wilhelm

Den ekologiska mjölkbonden Wilhelm Nyh, 48, från Trångsviken, är en av bönderna som söker kärleken i Bonde Söker Fru – kärlek åt alla, som visas exklusivt på TV4 Play. Det gör även 19-åriga Alma Karlsson från Hackås. Bonden hon fått upp ögonen för är den 21-åriga kviguppfödaren Erik Ohlsson.

"Jag tyckte att han var extremt charmig och jag tyckte att han verkade lik mig på något sätt", skriver Alma när vi hör av oss till henne på Facebook. "Frågan var egentligen inte om jag skulle söka utan snarare 'Jaha, vad ska jag skriva nu då?'"

Om det första mötet skriver Alma: "Det var supernervöst, man hade ju ändå laddat för det här mötet ganska länge så på ett sätt var det ju en lättnad när man väl var där och fick träffa honom!”

Alma Karlsson.

En annan jämte som syns i Bonde Söker Fru - kärlek åt alla är Susanne Edbom, 50, från Sörbygden. Hennes intresse är det Wilhelm Nyh som har fångat.

Även Pontus Edhholm, 26, från Östersund söker kärleken i höst. Då i programmet Ensam Mamma Söker.

Jonas Modin, 26, och Olov-Anders Sikku, 26, från Östersund är aktuella med SVT-programmet ”Bauta” som blivit hyllat av ingen mindre än Felix Herngren. Båda har skrivit manus och skådespelar i serien medan Jonas Modin själv har regisserat.

Olov-Anders Sikku och Jonas Modin.

Ett namn som nog är bekant för många är Annica Englund, 27, från Tandsbyn som kammande hem en tredjeplats i Big Brother 2012. I år är hon aktuell i dokusåpan Temptation Island som går att se på Kanal 5. Där ingår hon i ett av de fyra par vars kärlek ska prövas på det som i programmet kallas för frestelsernas ö.

Annica Englund.

En annan jämte som går att följa i tv-rutan är förstås Idolaktuella Magnus Schönberg, 29, från Östersund.

Magnus Schönberg.

Läs mer:

Idas stora samiska bröllop visas i tv: "Mina 152 centimeter kan inte föra alla samers talan"

Från Tandsbyn till Big brother till youtube-stjärna: "Jag ville bli någon som andra kände igen"

Magnus Schönberg vidare från Idols första fredagsfinal

Wille från Trångsviken i Bonde söker fru: "Helt klart tror jag att det finns kärlek i mina brev"

Mer läsning

Annons