Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kristall" ska få folk i 30-årsåldern att glittra extra

/
  • På fredagskvällen är det premiär för

Nu är det premiär för "Kristall". Det är ett klubb- och loungekoncept som ska få människor kring 30-strecket att glittra lite extra.
– Vi vill att man ska vakna upp dagen efter och känna att "fy fan vad roligt det var i går, det var klockrent", säger Maria Hestner, arrangör.

Annons

Maria Hestner har gjort sig känd som lite olika saker, bland annat fotbollsspelare, äventyrare och LT-krönikör. Nu gör hon debut som klubbarrangör tillsammans med Mikael Nilsson och Martin Malmliden från KMM Nöjen. Tillsammans arrangerar de "Kristall", som främst vänder sig till folk som är runt 30 år och äldre.

– Jag och Micke satt och bollade lite. Vi känner varandra sedan tidigare. I takt med att KMM hade fått in förfrågningar om att göra något för "30-plussarna" tog Micke kontakt med mig och frågade om jag ville vara med och sätta ramarna för det. Det var jag inte sen att hoppa på. säger Maria Hestner.

Resultatet blev klubb- och loungekonceptet "Kristall". Premiären blir en nattklubbskväll på Marité – men det är inte säkert att alla evenemang kommer se ut så.

– "Kristall" är inte nödvändigtvis knutet till Marité, utan vi ser andra möjliga typer av event framöver. Jag själv har några visioner för våren och vi har någon idé för januari. Vi börjar nu med en nattklubbskväll på Marité, säger Marie Hestner.

Kvalitet är ett nyckelord som Maria Hestner använder när hon beskriver vad konceptet "Kristall" går ut på.

– Det ska vara en plattform för dem som kanske inte är ute lika ofta och kör varje helg. Det är barn, det är mycket jobb och det är mycket annat. Vi skippar allt det mediokra som en fredagskväll i mängden kan ge, samlar alla stans "30-plussare" och går all in, om jag får välja. Vi vill åt känslan av skillnaden mellan "det där var en lite onödig utgång" och "fan vad roligt vi hade, det var värt varenda krona".

Hur når man den?

– Jag personligen älskar att blanda människor och blanda gäng. Jag har alltid varit så. Jag har haft mina fotbollskompisar, mina kompisar från skolan och kompisar från andra ställen och blandat dem. Det har lett till nya relationer, som kanske aldrig hade hänt annars. Lite så tror jag att det är här också. Jag har bjudit in till en förfest innan vi öppnar portarna för alla. Om alla jag har bjudit in tar med sig fyra-fem personer blandas en stor mängd människor.

Mer läsning

Annons