Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nio matcher utan förlust - men mot Svartvik tog det stopp

Frösö hade en fin rad med nio raka matcher utan förlust inför lördagens möte med Svartvik i division 3 mellersta Norrland herr i fotboll. Men på Svartviks IP tog det stopp. Hemmalaget Svartvik vann med 2–0 (2–0).

– Mattan var riktigt fin och Svartvik bjöd upp till dans med ett fint spel men vi kom inte riktigt upp i nivå, för det mesta varken på ett individuellt eller kollektivt plan. Det fanns ljusglimtar men överlag rätt slätstruket och uddlöst idag, tyvärr. Det är möjligt att vår onsdagsmatch gjorde att vi var lite tunga i benen men det ska vi kunna hantera bättre. När Svartvik lite slumpmässigt fick två mål i mitten av första halvlek var det som om vi inte riktigt kunde uppbåda den kvalitét och geist som krävs för att vända på steken utan Svartvik spelade på sin ledning och gjorde det rätt bra. Lite extra tråkigt eftersom vi nu inte längre sitter i framsätet i serien. Det är många poäng kvar att spela om och vi är revanschsugna till nästa helg, kommenterade Frösös tränare Anton Olofsson.

Hemmalaget stod för en bra första halvlek och ledde alltså med 2–0. Frösö lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös.

Svartviks målskyttar var Oscar Lidström och Jonathan Manousian, som gjorde ett mål var.

Svartvik ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Frösö fortfarande leder serien, två poäng före Härnösand.

I nästa omgång har Frösö Stöde hemma på Länsförsäkringar AC, lördag 17 augusti 14.00.