Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nintendo släpper Wii Party

Efter att ha visat upp vikande inkomster för första gången på sex år passade Nintendos vd, Satoru Iwata, på att avslöja en av företagets kommande nyckeltitlar.

Annons

Spelet i fråga heter Wii Party och är Nintendos första partyspel på tre år. Spelet kommer, precis som de andra Wii-spelen att låta spelaren spela med sina avatarer. Det är också det enda Nintendo avslöjat om spelet i dagsläget, men snacket antyder att det handlar om ett spel i samma anda som den populära Mario Party-serien.

– Våra utvecklare kommer att lägga ner en ansenlig mängd tid på detaljerna så att alla måste finnas med-element från partygenren kommer att vara med i spelet. Dessutom så är vi noga med att det ska finnas tillräckligt med gameplay för att tillfredsställa våra fans, säger Satoru Iwata.

– Att Nintendo släppe nyheten om Wii Party är en nyhet som lär lugna oroliga aktieägare eftersom företagets senaste partyspel, Mario Party 8, har sålt över 7,6 miljoner exemplar till dags dato.