Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nilsson avgjorde för Fältjägarna

Fältjägarna tog sin andra seger i år.

Fältjägarna-IFK Östersund 4–3 (2–2)

Mål Fältjägarna: Jörgen Nilsson 2, Mats Pettersson, Jon Grip. IFK: Anton Hybrink 2, Anders Eriksson.

"Jägarna" tog sin andra seger i år och gick därmed upp på samma poäng som nästjumbon Strömsund. Med tre omgångar kvar har I5-laget chans att undvika sistaplatsen.

– Det ska vi försöka med, men ärligt talat spelar det kanske inte så stor roll var vi hamnar i tabellen. Vi vet inte hur vi ska göra nästa år (om A-laget ska drivas vidare). Det har varit mycket tungt och slitigt i år, med 20-25 återbud till varje match. Jag vet inte om det finns ork att fortsätta. Dessutom har vi blivit av med vår hemmaplan (Jägarvallen). Om vi ska spela på Arenan i stället kostar det mycket pengar och vi har inte så stor budget, säger lagkaptenen Rasmus Österström.

Fältjägarna gjorde sig i alla fall förtjänt av segern. Man vände 2–3 till 4–3 på en stark sista forcering, där nygamle Jörgen Nilsson blev matchvinnare med en chipp i bortre hörnet. Hela hemmalaget ska ha beröm, bland annat Fredrik Olsson (tidigare Östersunds FK) som gjorde sin första match för säsongen. Hos IFK var Anton Hybrink och Anton Rapp de främsta korten.