Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nils Svensson

Vår vän och kompanjon har lämnat oss med ett stort tomrum efter sig.

Vårt samarbete började med flera spännande projekt då Nisse var anställd vid byggnadsavdelningen på landstinget. Nisse ledde arbetet med att föra fram landstinget till ett av landets mest framstående då det gäller energieffektivisering.

Nisse var den drivande då vi startade företaget Energiprojekt för snart trettio år sedan. Företaget växte stabilt under Nisses ledning och vi var som mest femton medarbetare. Efter hand öppnade vi kontor även i Sundsvall. År 2000 slogs Energiprojekt ihop med företaget Grapenfelts. År 2007 överfördes verksamheten till Sweco. Under hela denna tid har Nisse varit vd och en sammanhållande kraft.

För Nisse har det alltid varit viktigt att medarbetarna ska trivas på arbetet. Det har under alla år känts bra att gå till jobbet. Eventuella misshälligheter har Nisse tagit tag i direkt och rett ut. Det har också varit viktigt att ordna trevligheter för de anställda. Vi har gjort ett flertal utlandsresor ibland även med de anställdas respektive.

På fritiden var Nisse en hängiven golfspelare. Han såg även till att vi började spela golf och vi gjorde många trevliga golfresor tillsammans. Nisses tanke var att golfen, även efter vår pensionering, skulle hålla oss samman, men av denna tanke blev det tyvärr inget.

Våra tankar går nu till Nisses familj och vi beklagar djupt hans alltför tidiga bortgång.

Kompanjonerna

Lars Dahlberg

Lennart Torstensson