Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nils-Erik Westrin

Annons

Nils‑Erik Westrin, född i Espnäs, Strömsund, har avlidit i en ålder av 90 år. Nils‑Erik gifte sig 1945 med Gunnel Espmark och de fick två barn tillsammans. De var i långliga tider bosatta i Luleå, men flyttade 1995 tillbaka till Jämtland och Lit. De var gifta i mer än 60 år, innan mor avled 2006.

Nils‑Erik började redan som 13‑åring att arbeta inom livsmedelsbranschen och fortsatte med det under hela sin yrkesverksamma tid. Han var konstnärligt lagd och gjorde bland annat många fantastiska skyltningar.

Under krigsåren låg han inkallad mer än tusen dagar, främst i Tornedalen. Han berättade gärna om den tiden, en spännande och innehållsrik period i hans liv.

Hans stora intresse var sport och idrott i alla former. In i det sista följde han med i allt som hände inom det området. Han hade ett sällsynt gott minne och kom ihåg tävlingar och resultat många år tillbaka i tiden.

Stugan i Espnäs betydde mycket för Nils‑Erik, Där vistades han så ofta som möjligt, gärna tillsammans med familjen, släktingarna och vännerna.

Han var en omtänksam, trygg och vänlig person, en man som gärna gav goda råd och blommor till sina närmaste.

Nils‑Erik sörjs av barnen Gunnar och Elisabet med familjer och av många övriga släktingar och vänner.

Barnen