Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nicole Saboune

NICOLE SABOUNE
"Must exist"
(Roxy/Universal)
Bästa låt: "Win this life"

Annons

Ibland kommer det fram debutanter som man direkt inser kommer att få en lång karriär och jag undrar om vi inte kan konstatera det nu när Nicole Sabounés debutalbum (bara på vinyl eller digitalt - icke på CD...) ges ut. För det här är väldigt imponerande. Gör plats för det stora genombrottet.

De tre första singlarna blev alla P3-favoriter och gav verkligen mersmak med ett retrodoftande new wave-sound som ändå lät förbluffande modernt, här och nu.

Och hon bara fortsätter. Första låten på albumet, "Win this life", är hennes fjärde singel och den bästa hittills, och albumet är fullt av liknande spår där Nicklas Stenemo varit med och skrivit låtar. Det har även i vissa fall Ola Salo, som var hennes mentor när Nicole Sabouné var med i TV4:s floppande talangjakt "The voice" för två år sedan.

Det ska bli riktigt spännande att följa fortsättningen på den här karriären och jag gissar att ni som har möjlighet att se henne live i vår har något att se fram emot.