Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nerf N-Strike

(Hasbro/EA)
Ålder: 7+
Format: Wii

Annons

Betyg: 3 Det ska sägas på en gång: ”Nerf N-Strike” måste vara årets mest spekulativa tv-spelsprodukt. Inte på grund av själva spelets, harmlösa, innehåll utan för att det här pang pang-spelet förpackas med en tvättäkta leksakspistol – komplett med gummipilar som man kan skjuta med på riktigt.Pistolen kan självklart också användas som en Wii-zapper då du plockar ur pilskjutartillsatsen och istället sätter i din Wii-mote för att peppra robotar på din tv.

Som tur är så håller det medföljande spelet hyfsat hög klass. Du spelar som en ung pojke som blir utvald att testa leksakspistoler och -gevär. För att få jobbet måste du besegra ett antal konkurrenter i lättsamma dueller där du skjuter robotar eller visar prov på din träffsäkerhet i olika pusselspel.

Som ljuspistolspel för de yngre så finns det egentligen inte mycket att anmärka på. Det fungerar bra och innehåller ”snällt” våld då den enda ammunitionen som avfyras är gummipilar och de enda som råkar ut för salvorna är robotar.

Inte direkt ett spel för de äldre spelarna, men för den som är i tioårsåldern så är den här ”två till priset av en”-produkten förmodligen något av det coolaste som kan köpas till en Wii just nu.

Mer läsning

Annons