Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nerd ställer in sin konsert

Det stora dragplåstret på Yran, amerikanska Nerd, ställer i sista minuten in sin konsert som skulle hållits på Stortorget i kväll. Detta trots att bandets medlemmar och produktionspersonal begett sig till Jämtland.

Enligt Stefan Kauppi, som är produktionsansvarig, kom beskedet som en bomb från en klar himmel.

– Det är verkligen tråkigt att den största artisten ställer in. All utrustning står klar bakom scenen och alla andra utom Pharrell Williams är här, säger han.

Anledningen till att bandet väljer att dra i handbromsen är att frontmannen Pharrell Williams drabbats av akuta halsproblem.

– Många i publiken tycker säkert att det här är lika jobbigt som vi. Det är bara att hoppas att det blir en bra festival ändå, säger Stefan Kauppi.

Detta medför förändringar i kvällens program. Johnossi flyttar upp från Badhusparken till Stortorgsscenen och ny i Badhusparken blir Adam Tensta.