Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nästa år kanske fler

Annons

Svar till "Besviken förälder" i LT 30 oktober. Frösö IF:s barnskidskola för längdskidåkning vänder sig till barn mellan 4 och 7 år. Vi står inför vår tredje säsong efter några års uppehåll. Intresset när vi återupptog denna verksamhet har överträffat alla förväntningar och vinterns alla platser är som sagt slut. Vi förstår besvikelsen hos dig och alla andra barn och föräldrar som inte fick någon möjlighet att anmäla sig. Inför denna säsong har vi diskuterat en utökning av antalet platser men valt att ligga kvar på max 50 barn. Vi vill fortsätta ha små barngrupper med hög ledartäthet där alla barn ska bli sedda. Små barngrupper ger bättre förutsättningar att hålla barnen aktiva hela passet och minska risken att någon står och fryser. Våra ledare gör ett fantastisk jobb och det sker helt och hållet på ideell basis. Rekrytering av ytterligare ledare är en förutsättning för att i framtiden kunna växa utan att göra avkall på kvaliteten.

Inför nästa säsong kommer vi återigen att se över möjligheten att utöka antalet platser och samtidigt också förbättra information och rutiner för anmälning till barnskidskolan.

Vi vill samtidigt påpeka att vi har träningsgrupper från 7 år och uppåt också. Här är man välkommen att prova på skidträning, fortsatt under lekfulla former och utan krav på vare sig tidigare skidkunskaper eller tävlingsambition.

Ledarna skidsektionen Frösö IF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel