Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nälden och Brunflo vann

Nälden och Brunflo tog hemmasegrar i hockeytvåan.

Järpen–Njurunda 2–4 (2–0, 0–3, 0–1)

Mål, Järpen: Jocke Qvickfeldt, Micke Wahlberg.

Precis som när Järpen mötte Nälden tidigare i veckan började man bra, för att sedan tappa greppet.

– Ja, det blev lite som i tisdags. Vi står på hälarna och spelar inte det spel som vi pratar om i omklädningsrummet, säger hemmatränaren Tomas Karlström.

Många ordinarie spelare borta, inte minst på backsidan, är också en förklaring till att Järpen inte orkar distansen ut.

Plus till Kristoffer Olsson i Järpen.

Nälden–Strömsund 10–6 (4–2, 3–1, 3–3)

Mål, Nälden: Peter Lindgren 2, Fredrik Norring 2, Andreas Sjelvan 2, Gustav Boberg, Daniel Wängman, Oskar Martinsson, Dennis Jonsson. Strömsund: Jesper Åström, Joakim Karlsson, Kristoffer Jacobsson, Markus Danielsson, Robin Sidén, Per Norlén.

En snäll match med få utvisningar men också där det presterades ett mycket svagt försvarsspel från båda håll. Nälden dock hela tiden snäppet bättre, dock utan att det glänste om laget. En tidig 3-0-ledning för hemmalaget innebar dock att segern aldrig var i fara.

Brunflo–Sveg 4–2, (1–1, 2–1, 1–0)

Mål, Brunflo: Pontus Johansson, Emil Björnström, Simon Hellström, Tobias Blomberg. Sveg: Daniel Andersson, Anton Hammargård.

En jämn drabbning med liten plusvariant för Brunflo som också vann. Sveg hängde dock med rätt länge men att laget sedan till slut inte orkade kom som en logisk följd av att härjedalingarna hade för få spelare. Endast tretton utespelare från start blev bara tolv efter att en aktiv fick axeln ur led redan i tredje bytet. Att Sveg därför tröttnade betänkligt var inte mycket att förvånas över.