Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nälden föll i Hudiksvall

Nälden fick vända hemåt utan poäng från resan till Hudiksvall.
- Sitter man så mycket i utvisningsbåset går det inte att vinna, sammanfattade tränaren Pär Karlsson.

Annons
Näldens svit med poäng i tre raka matcher tog slut mot ett Hudik som vann den första och tredje perioden - och som väl var det bättre laget, eller?
- Ja, de var strået vassare. De hade bra fart och passningsspel och spelade pucken i rätt läge. Vi fick inte till några längre anfall.
Hudiks start, med två snabba mål, satte förstås också Nälden på pottkanten. Andra perioden var dock jämn, ett slags ställningskrig som accenturerades i skottstatistiken; 10-9.
När sedan Nälden skulle försöka gå ikapp i tredje ronden, då kom utvisningarna som till slut fällde laget.
- Vi gjorde tokiga värderingar, kanske beroende på trötthet av spel i box play. Sedan är det lätt för domaren att döma utvisning när 600 personer skriker på läktaren. Men jag tycker ändå domarna var bra. Det är vi som får rannsaka oss, menar Pär Karlsson.
Han hittade ändå glädjeämnen, den gode Näldentränaren.
- Vårt box play var riktigt roligt att se. Och Niklas Morén i målet och Henrik Ring var jätteduktiga. Jag vill egentligen ge plus till alla i laget.
Då väntar alltså 30-milaresa hem då?
- Ja, och lite kyckling och ris med currysås. Sedan har väl killarna hittat någon kalkonrulle (dvd). Men då sover Karlsson, skrattade Näldentränaren.
Matchfakta
Hudiksvall-Nälden 4-1
(2-0, 0-0, 2-1)

Mer läsning

Annons