Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mystik omgärdar olycka

En person ringde i kväll till SOS Alarm och berättade om en singelolycka som hade inträffat vid 18-tiden någonstans mellan Hallviken och Ulriksfors strax söder om Strömsund.

Annons

Uppgifterna var att tre personer var inblandade men skadeläget var oklart. SOS Alarm kallade ut räddningstjänsten som körde till området för att leta reda på olycksplatsen. Men snopet nog så hittade räddningstjänstens personal varken fordon eller inblandade personer och fick vända hemåt utan att ha lokaliserat någon olycksplats. Det visade sig att den som ringde till SOS Alarm inte hade något SIM-kort i sin telefon och därför kunde samtalet inte spåras geografiskt.

– Jag förstår inte varför någon använder en telefon utan SIM-kort, sade en uppgiven telefonoperatör på SOS Alarm efter den misslyckade räddningsinsatsen.