Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Myrah spelar i vit februari

Wacken Metal Battle, discot Escape, Teater Fjällhumlorna och Turtle Blues är några av Tingshusets händelser för en vit februari.

På Gamla Tingshuset är alla månader vita men februari månad gnistrar lite extra vit när fokus sätts på skadeverkningar av alkohol och droger. Tanken är att ge alternativ till att festa. Den 7 februari arrangeras "Escape" ett disco för årskurs 7-9. Ett av månadens huvudnummer är delfinalen den 8 februari i Wacken Metal Battle, världens största metalfestival för osignade band. Östersundsbandet Myrah står på scenen som ett av 16 uttagna band i Sverige. 19 februari gästspelar Teater Fjällhumlorna, som består av funktionshindrade och personal från Åre kommun och Margaretagården, med "Dolda sanningar". Turtle Blues är en musikföreställning om Janis Joplins liv som ges den 26 februari. Dessutom: föreläsningar, öppen scen och folkdans med Klubb 3.

(LT)