Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Myndigheterna höll pressträff om corona – se sändningen här

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

På onsdagen höll Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap en pressträff om covid-19.
Du kan se sändningen här.

På onsdagens presskonferens medverkar Anders Tegnell, Folkhälsomyndigheten, Taha Alexandersson, Socialstyrelsen, Svante Werger, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Martin Ärnlöv, Svenska Röda Korset, Georgios Kontorinis, Svenska Civilförsvarsförbundet och Fredrik Lennartsson, Sveriges Kommuner och Regioner.

LIVE-TV, 14.00: Följ senaste nytt kring corona-viruset – se sändningen från Expressen TV här:

I början av veckan fördes diskussioner gällande skidorterna. Flera ställen har valt att stänga sin after ski och stängt liftar där man sitter trångt. Under tisdagen meddelades att Folkhälsomyndigheten inte skulle stänga skidanläggningarna.

På måndagen meddelade även Skolverkets generaldirektör Peter Fredriksson att de nationella proven i skolorna ställs in under våren 2020.

Här kan du läsa vår liverapport: