Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

MP dräper glesbygd

Var det någon som såg utfrågningen av Maria Wetterstrand? Det var tur att hon visade sitt rätta ansikte när det gällde trafiken samt glesbygden.

Hon hävdade att det enda var att höja skatten, höja skatten samt dräpa glesbygden, medan hon fortsätter att ta flyget mellan Finland och Sverige, när hon kan åka båt.

När jag nu har analyserat vad MP, V,S och C vill, då börjar jag undra om det ens är värt att blankrösta.

Men ta bara Centern som vill att vi ska köra elbilar och hybrider, trots att vissa hybrider inte finns på marknaden eller att det finns gas att tillgå.

Den röd/gröna mossan vill höja skatten för att kunna bygga ut biogasen, men bara efter kusten, Centern i Jämtland vill också bygga ut, fast bara i Östersund, övriga länet får klara sig utan gas. Man framhåller dessutom dessa ladduttag man satt upp efter E14 är bra för länet, ursäkta???

Läste i media att nästa år slår man i taket på gasen i Göviken och det finns inte backup ännu.

MP vill samordna anläggningen med Sundsvall och sedan frakta den tbx med lastbil, förlåt Thomasson, men det går ju inte, för dessa bilar omfattas inte av undantaget från kilometerbeskattning, alltså, svindyr skit eller?

Man vill kort och gott öka tillgången på gas i Östersund, men inte i övriga länet.

Ska glesbygden lämnas i sticket ännu en gång?

Fortfarande så är det ju ställen som inte har etanol, trots den funnits sedan 1999.

Är Jämtland bara Östersund eller?

Är det så att man vill stänga ned glesbygden?

Vågar ni säga sanningen om glesbygden?

Vågar ni det?

Uffe

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel