Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Möjligheterna finns i Ragunda

Ragunda är möjligheternas kommun i möjligheternas land. Om vi bara tror, vill och arbetar för det.

Det är mitt mål att envist och långsiktigt jobba för Ragundas framtid och jag hoppas att vi i (S) i Ragunda får det förtroendet i höst.

(S) i Ragunda bygger valprogrammet på fyra (K)ärnfrågor. Våra grundvärden som förbättrad välfärd, jämlikhet och jämställdhet i ett hållbart samhälle är en röd tråd genom alla frågor.

Kommunikation. Vi vill fortsätta det samtal vi påbörjat under valet. Vi vill vara med och skapa ett jämlikt samhälle där människor och företag känner att deras röst blir hörd, där det finns öppenhet för dialog. Vi behöver attrahera investeringar, stimulera entreprenörskap och utveckla besöksnäringen.

Kompetens. Vi vill att äldre ska ha bra vård och omsorg och att våra barn ska ha en bra skola. Det gör vi genom att ha kompetent personal på arbetsplatser där man trivs. Verksamheten bygger på de människor som finns i den. Vi vill vara en god arbetsgivare och erbjuda attraktiva arbetsplatser. Där vi fokusera på arbetsglädje, värdskap, medbestämmande, hälsa och jämställdhet. Vi vill också aktivt jobba med att få in yngre i vår organisation.

Kundservice. Vi vill höja servicenivån till medborgare och företagare genom att inrätta en kundservice och medverka till att kommunen blir känd för sitt goda värdskap.

Kreativitet. Vi vill främja kreativitet i kommunen eftersom befolkningsutveckling är avgörande för framtiden. Vi vill utveckla vår kulturskola. Vi vill vara med och skapa ett attraktivt samhälle för de som bor i kommunen men också för att locka hit fler människor.

Terese Bengard (S), Kommunalråd Ragunda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel