Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mjuka fotoväskor från Think Tank

Think Tanks väskor har hittills medvetet varit fyrkantiga, hårda och rätt fula.

Think Tanks väskor har hittills medvetet varit fyrkantiga, hårda och rätt fula. Nu satsar Think Tank på en mjukare och snyggare väskserie i klassisk stil kallad Retrospektive.


Retrospektive-serien består av fem mjuka axelväskor av klassiskt snitt. Tre av dem är kameraväskor och två renodlade objektivväskor.

Kameraväskorna heter Retrospective 10, Retrospective 20 och Retrospective 30. De ska rymma en proffskamera med objektiv påmonterat och de två största modellerna ska rymma ett 70-200/2,8. I frontfickan ska ytterligare ett kamerahus utan objektiv rymmas.

Objektivväskorna kallas Retrospective Lens Changer och rymmer två eller tre rejäla proffszoomar. Alla väskor finns i svart eller grått.

Den svenske generalagenten AT Phototech har ännu inte angivit några svenska priser. De amerikanske priserna är 149, 159 respektive 179 dollar för kameraväskorna samt 99 och 119 dollar för objektivväskorna.


/Magnus Fröderberg

Kamera & Bild