Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minogue minus hits

"Kiss me once"

(Parlophone)

Bästa låt: "Into the blue"

"Kiss me once" är den australiska popstjärnan Kylie Minogues tolfte studioalbum och den första på fyra år. På listan över producenter finns bland andra Ariel Rechtshaid och Pharrell Williams. Med andra ord har popprinsessan slagit till på stort den här gången. Och visst är det imponerande att hon fortfarande, efter 26 år i branschen, kan göra modern pop.

Även om försök görs till att experimentera med vissa låtar känns albumet ändå väldigt Kylie. Den typiska elektroniska dansmusiken finns där, likaså den unika rösten. Första singeln "Into the blue" är det starkaste spåret, medan flera av de andra låtarna förblir anonyma. Som duetten med Enrique Iglesias till exempel. Trots att skivan i sin helhet är helt klart godkänd finns det ingen hitlåt som "Can't get you out of my head" för att göra den lysande.

Natalie Demirian/TT

natalie.demirian@tt.se