Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Stig Hällberg, Östersund

Vår älskade make, pappa och vän har lämnat oss i stor sorg och saknad efter en kort tids sjukdom. Fina pappa, kommer aldrig glömma hans positiva sätt att se på livet och att allting går bara man vill. 

Under sin livstid ägnande pappa en stor del av sin tid åt musiken, som sångare och gitarrist spelade han i flera dansband så som Nyans, Peters, Jämtarna och Gunillas. Hemma var det heller aldrig tyst, högtalarna gick alltid varma på fina låtar från Flamingokvintetten, Beatles med mera. Fanns inte digital musik att tillgå var han aldrig brydd för att själv plocka fram gitarren och bjuda upp till allsång. Musiken hade en stor betydelse i hans liv. 

Pappa arbetade länge som säljare av framförallt traktorer och skogsmaskiner av olika slag. Han hade alltid en otrolig arbetsmoral och det var alltid med ett leende på läpparna han tog sig an kunder och gjorde sitt bästa för att göra alla nöjda, han lämnade aldrig något åt slumpen.

På fritiden var familjen och vännerna viktiga för pappa. Han älskade även att resa, oavsett om det var en chartrad resa utomlands eller i en husvagn någonstans i Sverige. 

En dag på skidor en vacker vårvinterdag var något han kunde leva länge på.

Som dom sjunger i Rasmus på luffen, nu är du fri som en fågel. 

För alltid älskad och saknad.

Lena, Sanna & Pontus