Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Håkan Fröjd, Fåker, 46 år

Vår käre Håkan Fröjd har hastigt avlidit i en ålder av 46 år.

Han växte upp i en stor barnaskara och fick tidigt lära sig att omtänksamheten om varandra var viktig och det syntes inte minst när det gällde hans lekfulla och kärleksfulla sätt med syskonbarnen.

Efter avslutad grundskola sökte han in till träteknisk gymnasieutbildning och den genomfördes vid Palmkrantzskolan i Östersund, där han tog examen 1987.

Innan militärtjänsten vid I 5 arbetade han vid slakteriet i Östersund. Han fick sedan fast anställning i Fåker vid Ålsta sågverk, som senare övergick till Rödins trä.

1999 köpte Håkan av sin mamma jordbruksfastigheten i Fåker som han lade nästan all sin lediga tid på att renoverade och rustade upp alla byggnader, avlopp och ny källare, ett jobb som han genomförde med glädje. Han var snabb att finnas till hands för sin mamma och såg till att inget skulle saknas för henne.

Håkan var en otroligt kunnig och omtänksam person som löste det mesta av uppkomna problem. Han ställde upp och var engagerad i olika aktiviteter som till exempel beredskapspolisen, där han var till rikspolisens förfogande vartannat år mellan 1999 och 2012.

Även jakten var en viktig aktivitet för Håkan, och då främst älgjakten som förutom hans fastighet var hans stora intresse.

Saknaden är stor.

Mamma, Åke och Kent