Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Gunnel Andersson, Hammerdal

Vår älskade mamma, farmor, mormor och svärmor har hastigt lämnat oss i stor sorg och saknad, men i ljust minne bevarad.

Hon var osjälvisk till sin natur och tänkte i första hand på sina nära och kära. Hon var född och uppväxt i Östersund. Efter avslutad realexamen på ÖPR, Östersunds praktiska realskola, arbetade hon på Länsstyrelsen i Östersund.

Hon träffade vår blivande far Gösta och de bosatte sig i Lit. De fick tre barn, tvillingarna Anna Lena och Hans 1962 och sonen Stefan 1964. Sedan barnen börjat skolan arbetade hon förutom i makens åkeri med bokföring, även som lärare på högstadiet i Lit. Yrkeslivet avslutades på Östersunds kommun som kanslist inom äldreomsorgen.

Hon blev änka 1997 och flyttade till Hammerdal året därpå för att finnas närmare sin dotter med familj.

Hennes stora fritidsintresse var idrott, främst friidrott och handboll. Hon spelade även fotboll och basket samt tävlade i slalom och längdskidåkning. Förutom idrotten var hon intresserad av trädgårdsskötsel, läsning, resor samt musik och då främst jazz. Hon var under många år engagerad i IFK Lit där hon var sekreterare i styrelsen.

Hon gladde sig mycket åt de sex barnbarnen Joel, Daniel, Anders, Per, Jonas, Olov och därtill det första barnbarnsbarnet Olivia.

Barnen Anna Lena och Hans