Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Berit Stöbakk, Gäddede

Före detta Ica- kassörskan Berit Stöbakk, Gäddede, har stillat somnat in i en ålder av 64 år. Hon föddes den 29 december 1954 i Nordli, Norge.

Berit växte upp i en åkarfamilj, bestående av två syskon varav hon var yngst. Hennes far var åkare. Han hade eget åkeri, vilket sedan har gått i generationer. Berits mor var hemmafru.

Efter att Berit hade gått ut grundskolan, fortsatte hon studera inom handels, vilket blev det framtida yrket.

Berit arbetade i matbutiken i Nordli fram till maj 1972, då hon en kväll samma månad mötte sin kärlek på en dans, blivande och framlidne sambon "B-O". I och med detta började Berit arbeta på matvarubutiken i Gäddede. Där arbetade hon fram till maj 2011, då hon drabbades av en sjukdom.

1976 köpte samboparet hus och flyttade ihop. Där bodde de till mars 2017, då Berit blev ensamstående.

1988 fick de äntligen sitt efterlängtade första barn, som fick namnet Amanda. 1997 kom deras andra efterlängtade barn, en son vid namn Pontus.

I juni 2017 gick Berits största dröm i uppfyllelse, nämligen att barnbarnet Ronja föddes. Barnbarnet har varit hennes ögonsten fram tills hon somnade in.

Berit efterlämnar sig dotter, son, barnbarn, måg och övrig släkt och vänner.

Sov gott!

Dottern Amanda med familj

Sonen Pontus