Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Benny Frengen, Örebro

En god vän har lämnat oss. Benny Frengen hade ett stort hjärta för alla och så även för Jämtland.

Tidigt fick Benny ett intresse för idrott och var medlem i Trångsvikens IF där han deltog i bland annat längdskidåkning. Benny drev Ica Frösöhallen under många år och flyttade sedan till Örebro där han fortsatte som framgångsrik Ica-handlare.

Men även om han lämnat Jämtland för att bosätta sig i Örebro återkom han alltid till Jämtland. Fiske och skidåkning var något han uppskattade som avkoppling, dock på senare år ofta med en telefon vid örat.

Ottsjö var favoritstället där Benny lät uppföra ett härligt fritidshus, flera gånger per år kom han hit och njöt av naturen, lugnet och vännerna i Västjämtland.

Benny var den godaste vän någon kunde ha och fanns där för oss alla, hans humor och lättsamma sätt lämnade ingen oberörd. Benny var en man som inte gjorde skillnad på folk, alla var lika värda.

Benny lämnar oss med känslan av att det nu fattas något, vi kommer att sakna honom mycket.

Harry Persson

Kennet Persson

Tommy Jönsson

Ingela Fas