Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ministrarna behöver inte mer lön

Bra av högeralliansen att de åter visar sitt rätta syfte genom att skapa större klyftor och splittra Sverige. Jo, ministrarna får 4 000 kronor mer i månaden trots att de inte behöver få mer. De har nu runt 130 tkr/månad och klarar sig mer än väl på det! Samtidigt äter flera miljoner fattigpensionärer, arbetslösa och sjuka på naglarna, inte klokt ju!

Normala sunda och logiska ministrar hade direkt sagt nä tack; vi vill inte ha några pengar som luktar, när miljontals svenskar tvingas försöka klara sig på under EU:s satta minimilön! Inget annat land i Europa har högre skatteskala för pensionärer, det luktar rejält illa!

Pensionerna ska ingå i budgeten, helt sanslöst skojeri annars! Experter skulle sköta placeringarna i aktier, när dessa ekonomer inte klarade av det, flyttades ansvaret över till icke experter, löntagarna!

Regeringen behöver rycka upp sig nu, vad kan hända om de väntar i valet?

Sunt, logiskt förnuft

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel