Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Mina hästar har form"

Tio hästar från Stall Bergh startar inom V75 på lördag. Själv resonerar Robert som bäst med sig själv om han ska se tävlingarna live eller hemifrån Sundsvall på TV, nu när han är avstängd.

– Men det lutar åt att jag stannar efter fredagstävlingarna. Omgången ser intressant ut och mina hästar har form. Det är halvchanser i flera av loppen, menar Bergh.

Så här resonerar han kring sina V75-hästar:

– Tresor D´Inverne, (Kihlström), (V75 1) har toppform. Han fick svar om ledningen senast och fastnade. Jag tror en hel del på honom nu.

– M. T. Guti, (Kihlström), (V75-2) kan det vara lite för kort distans för här. Men han är bra i ordning och får ses som outsider.

– Nordsjö Douglas, (Kihlström), (V75-3), har inte visat något hemmavid i träning i vår, men de senaste fjorton dagarna är det bättre upp. Räknas.

– Flex, (Torbjörn Jansson), (V75-3) felade bakom bilen senast, men är en i grunden mycket bra häst. Jag har stark tro på honom, även om läget kunnat vara bättre.

– Elegance Brodde, (Kihlström), (V75-4), har höjt sig ett snäpp på slutet. Vann senast på bra sätt. Motstånd och läge är dock besvärligt den här gången. Jag är nöjd med en slant.

– Lingbo Helen, (Sandra Svensson), (V75-5), är okey och kan duga långt här.

– K. J.´S Crazy Lady, (Tobias Eklöf), (V75-5) fungerade bra barfota på Solvalla senast i tufft gäng. Vi kör samma balans igen.

– Valnes Chilly, (Andre Schie), (V75-5), har ett svårt läge här och går allmänt mycket bättre framifrån.