Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Min låtsasfru

/
  • Du blir med största säkerhet betydligt gladare om du bara låtsas se
  • Du blir med största säkerhet betydligt gladare om du bara låtsas se

Originaltitel: Just go with it

Genre: Komedi

Premiär: 23 februari 2011

Med: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson med flera

Regi: Denis Dugan

Speltid: 1 tim 56 min

Censur: Barntillåten

Betyg: +

Annons

Plastikkirurgen Dr Maccabees (Adam Sandler) hela raggningsstrategi är lindad runt hans finger; genom att fejka att han är gift med en ragata vinner han andra kvinnors sympatier och får ligga med dem.

En dag glömmer han ringen, får till det med sin drömprinsessa - som sedan hittar ringen i hans ficka. Vad gör Dr Maccabee? Jo, han förklarar att han inte är gift, bara har använt ringen för att träffa kvinnor men nu behöver han aldrig göra det igen. Så, it's a wrap, "Min låtsasfru" är slut efter elva minuter.

Nej, det är den inte. Och det gör han inte. I stället lindar han in sig i helt obegripliga lögner som omfattar hans assistent (Jennifer Aniston) och hennes två barn, varpå hela kalaset varar nästan två timmar till.

Det finns en del småroliga sekvenser i "Min låtsasfru". Men när man konstant bombarderas med dynga blir situationen inte mycket angenämare om det följer med ett och annat geléhallon. Det här är minst roliga som Sandler åstadkommit sedan den okrediterade birollen som Mambuza Bongo Guy i "Hot chick". Och inte blir den redan översexistiska avfallskvarnen bättre av att hälften av skämten och åttio procent av intrigen går ut på hur ful Jennifer Aniston är.

Mer läsning

Annons