Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Michael Morén

"Här är det mysigt", sa han när han steg in på kontoret. "Och fredligt", kunde han fortsätta. "Så ska vi ha det!"

Michael var mån om trivseln på jobbet och att vi skulle ha det bra.

Vi var ett litet sammansvetsat gäng i den gula paviljongen på Östersundstidningars gård. Hit flyttade Michael med oss i januari 2009 när vår arbetsgivare Darub produktion tog över Radiotidningen av Länstidningen. Michael var passionerad i arbetet med inläsning av LT och TH. Noggrann och med viljan att ge prenumeranterna, främst synskadade bästa möjliga behållning av sin tidning. Han brann för uppgiften och såg liksom vi andra fram emot att från den första november också ta hand om ÖP.

Vi hade roligt tillsammans. Personkemin stämde och med arbetstider förlagda till kväll och natt kändes det tryggt att jobba med Michael, pålitlig, lugn och med hög arbetsmoral.

Michael fanns med även utanför jobbet. Det traditionella semesterfikat som exempel kunde vara i timmar där Michaels träffsäkra humor fick oss att tåras av skratt.

Michael var snäll, omtänksam och hjärtlig.

Vi har mist en fin arbetskamrat och vän och vi är sorgsna i våra hjärtan men samtidigt tacksamma att vi fick ha Michael hos oss, lära känna honom och få ta emot all mänsklig värme som han gav till oss.

Det är tacksamhet och spirande glädje som bryter igenom sorgen och saknaden. Det är ljuset från Michael som för oss framåt.

Eva Axelsson

Leif Landin

Fred Seldahl

Lena Lundström