Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Men hemresan, då?

Annons

Jag åkte akut in till sjukhuset. Med bårbil, eftersom jag var så dålig. Blev väl emottagen på akuten. Absolut. Dropp, undersökning och provtagning. Mitt på dagen är jag fortfarande dålig, men inte tillräckligt dålig för sjukhusvård, som tur var. Vad händer? Jo en syrra kommer in, tar bort droppet, ger mig två bajsprovsburkar och säger tack och hej. Då ska jag alltså ta mig hem till Järpen för egen maskin. Antingen vänta på Nabotåget, som går från Västra vid 16.30-tiden, eller vänta på bussen till Järpen, den går strax efter kl 22.

30 november skrivs mamma, Eva Johansson, in på en ortopedavdelning på sjukhuset. Väl emottagen. Absolut. Provtagning, prat med kirurg och narkosläkare. Hon får bra mat under dagen. Hon går till sängs. Vid kl 01.30 väcks hon. Eva du får åka hem, det blir ingen operation i morgon. Hon får plats på hotellet till morgonen efter. Men sedan är det bara för henne att ta sig hem, bäst hon kan.

Vart tar alla pengar i samhället vägen? Har Moder Svea fått hål i fickorna? Se för tusan till att vi kan få transport även från sjukhuset på ett bekvämt och något så när billigt sätt.

Kerstin Johansson,

Järpen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel