Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mediastory: Bildspelsapp till Iphone och Android

Cyberlinks bildspelsapplikation Mediastory är enkel att använda, men betalversionen för 15 kronor liknar mest en gratisvariant med få möjligheter.

Cyberlinks bildspelsapplikation Mediastory är enkel att använda, men betalversionen för 15 kronor liknar mest en gratisvariant med få möjligheter. Vi har testat.

För 15 kronor kan man med Mediastory skapa enkla bildspel med sex olika animationer som tillval. Det går att namnge bildspelet, lägga till en förklaring samt skriva bildtexter. Bildtexterna läggs däremot i bilderna.

De färdiga bildspelen kan man publicera på Facebook eller bara spara för egen tillgång på telefonen.

En annan bildspelsapplikation för Iphone är till exempel Slideshow Builder som finns i både en gratisversion och en betalversion (kostar sju kronor). Gratisversionen Slideshow Builder Lite ger inte massvis med funktioner, men är enkelt att använda. Ger också möjlighet att lägga till musik till bildspelen.

Mediastory finns både till Iphone och Android-telefoner via Appstore respektive Android Market.

Källa


/Elin Parmhed

Kamera & Bild