Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Narkotikabrott och rattfylla i natt

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Två män i 20-årsåldern är misstänkta för narkotikabrott efter att en polispatrull anträffat dem misstänkt drogpåverkade i centrala Östersund.

Polisen stoppade och kontrollerade en bilförare i Östersund under natten. Mannen misstänks nu för rattfylleri.

Väder:

Inlandet: Möjligen en del sol, medan det fortsätter att var skurar i Härjedalen Vind omkring nord.

Fjällen: Molnen dominerar. I Jämtland mest uppehåll. I Härjedalen tidvis regn eller skurar, 8-14 grader. Nordvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

En explosion inträffade i en garagelänga vid ett bostadsområde i Norrköping i natt. "Det verkar som om taket har lyft, men det brinner inte", säger polisen.

Det råder stor brist på familjehem i landet. En orsak är att antalet barn i fosterhem mer än fördubblats de senaste 20 åren, bland annat på grund av en lagändring och att antalet ensamkommande flyktingbarn ökat.

Internationellt:

Flera fordon tillhörande medlemmar i Hamas och Islamiska jihads militära grenar har förstörts i explosioner i norra Gaza stad. Ingen har hittills tagit på sig skulden för bombdåden.

Argentinas näringslivsvänliga Propuesta Republicanas (PRO) kandidat vann borgmästarvalet i huvudstaden Buenos Aires. Segern är partiets tredje raka, men vinstmarginalen var mindre än väntat.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla till tips@ltz.se.

Följ oss:

Facebook: ltz.se

Twitter: @ltzse

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell