Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mattiasson slutar i Brunflo

En trygg 1–0 seger mot Frånö och en fin tredje placering, det blev Adam Mattiasson slutfacit i Brunflo, för nu tackar han för sig.

– Det tyngsta och svåraste beslut jag tagit, men jag känner att jag gjort mitt i Brunflo, säger Mattiasson

Mattiasson kommer dock att fortsätta som tränare, men en ny klubb är ännu inte klar.

I hans sista match som Brunflo tränare fick han också äran att inkassera en vinst, lagets tolfte för säsongen.

Första halvlek var urtypen av en klassisk sen höstmatch. Båda lagen stod för många enkla tekniska misstag och spelet var tempofattigt.

I 27:e minuten kom dock halvlekens höjdpunkt. Ett bra uppbyggt anfall avslutas med ett instick från högerkanten där notoriske målskytten Pontus Edholm avslutar på bästa sätt, hans 17: onde mål för säsongen.

Trots ledningen var inte Mattiasson helnöjd med första halvlek.

– Vi pratade ihop oss inför andra halvlek och visar sen mycket mer beslutsamhet.

Många heta chanser skapades också i andra halvlek av Brunflo, men inget resulterade i mål, dock gjorde inte det något då gästande Frånö inte hade mycket i offensiv väg.

En trygg 1–0 seger och ett värdigt avslut på en bra säsong för Brunflo.

– Säsongen har varit fantastisk och spelarna har gjort det kanon. Vi har en ramstark trupp och moralen är otroligt hög, man ska också komma ihåg att vi haft lite missflyt med bland annat tre korsbandsskador.

– Sen är det två lag som är på en helt annan nivå i denna serie, IFK och Ånge, men sett till de förutsättningar vi har, bland annat inga proffs, så måste jag säga att jag är otroligt nöjd, avslutar Mattiasson.

Brunflo–Frånö 1–0 (1–0)

mål: Pontus Edholm (27)