Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matchnotiser

Här följer några matchnotiser.

Annons

Ishockeytvåan

Brunflo–Ånge 4–5 (2–1, 2–3, 0–0, -1)

Mål Brunflo: Viktor Öman 2, Markus Andersson, Pontus Johansson. Skott: 27–37.

En förlängningsförlust som Brunflo kunde köpa.

– Vi krigade till oss en poäng. Det var helt okej. Tror inte någon av killarna kan vara missnöjda. Alla har snäppat upp sig sedan vi började säsongen, menade tränaren Tomas Vängman.

Tomas Vängman berömde främst två av sina spelare: Ny målvakten Viktor Gunnarsson (född 1994) och backen Filip Jakobsson (95).

Nälden–Sveg 10–1 (3–0, 3–0, 4–1)

Skott: 39–11

Mål Nälden: Peter Lindgren 2, Andreas Schjelvan 2, Patrik Plam 2, Henrik Ring, Gustav Boberg, Nikolaj von Krusenstierna, Simon Forsmark. Sveg: Anton Forsström.

– Vi gör en stabil insats, och jag är riktigt nöjd med att vi jobbar på hela matchen.

– det kan ju vara svårt när man är så pass mycket bättre, säger Näldens Tomas Hillerbo som även passar på att berömma gästerna.

– de har ju ett ungt lag, jag tror det var tre 98:or i laget. Och de kom ju med en liten trupp, bara elva man, så de kämpade på bra, säger Hillerbo.

Beröm i Nälden går till backen Daniel Wängman och målvakten Sebastian Elf.

– Wängman var, åter igen, en klippa i försvaret och Elf fick inte så många skott på sig men han fick ändå mota några vassa avslut, säger Hillerbo.

Bäst i Sveg var lagkaptenen Anton Forsström.